Heyhey! Igår da eg var med Astrid så hadde vi en photoshoot, tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere. Hva syntes dere om bildene? Noen dere syntes var ekstra fine? 

Innlegge er laget av Johanne!  Ha en forsatt nydelig dag! 
jaja, halloen! vi hadde en pitteliten photoshoot i går men vi skal kanskje ha en i dag eller i måren også :) senere i dag kommer svar på spørsmålsrunden btw! så følg med
ka syns du om bildene?


Heihei! Vi laget ett innlegg for en stund siden og det var spørsmålsrunde, men den har vi nemlig glemt å svare på. Så vi tenkte at det bare var på tide å fyre på en ny en. Den blir svart på Fredag! Så visst det er noe du lurer på som du ikke vet så er det bare til å fyre løs, vi svarer på alt!

Snart er det Paradise Hotel, Gleder oss noe så sykt.. 
Halla deilige folk! nå sitter vi å spiser is mens vi ser på Rosenborg - Tromsø kamp, heia TIL! håhå. but anyway, i dag har Silje vært å årnet håre sitt. Hun har farget og klippet det, så nå har hun blitt en helt ny jente thehe. men her kommer det noen litt uklare bilde men du ser det. kan komme bedre bilde en annen dag. hva har dere gjort i dag?

den bloggpause varte litt lengre enn vi forventet oss. Men vi har hatt det så travelt i det siste, prøver, framføringer, innleveringer og veldig mye lekse osv, så håper dere skjønner hvorfor vi tok en bloggpause. Men vi skal prøve oss fremover men kommer ikke til å være så fult mye blogging.her er noen bilde av komfe helgen: hva syns du om bildene? 
god morgen! sory for litt lite blogging i denne uken men det har vert litt travelt med skole, fotball trening osv. men vi skal prøve å skjerpe oss. Men i helgen må vi ha en bloggpause for vi skal på konfeleir i helgen som blir utrulig digg, så vi snakkes ♥

elsket disse bildene fra weheartit! hva syns dere? 
-siljemari

weheartit! Hva syns dere om antrekket? 
halleluuuja, ferien har gått fort! i måren er det skole igjen det betyr, legge meg tidlig + stå opp tidlig. Nei blææ det gruer eg meg til. Glad det snart er sommerferie dah haha ♥ Gleder du deg til i måren eller gruer du deg? thaha, random innlegg x) 
 
 innlegget er skrevet av siiljemoor! :D 


sorry for dårlige bilder, men eg må springe til bussen nå.. tenkte eg måtte ta et lite innlegg før jeg stikker.. men snakkes, ha en super dag ♥
-innlegget er laget av Silje
hits