halloen folkens! hatt en fin lørdag til nå, det har jeg hatt, jeg har bare slappet av og så var jeg og målet til bunaden min. resten av lørdagen min skal jeg bare chille. men her er dagens outfit 
outfiten er av Silje!  jakke - cubus   topp - bikbok   cardigan - H&M   bukse - veramoda   sko - økonomi sko 
Goodmorning sweet people! nåå ligger jeg i sengen og slapper av, tenkte å gjøre noe snart gidder ikke ligge her å sløve hele dagen. men anyway, det er nydeligt vær ute, helt herligt! Får så sykt sommerfølelse når jeg ser ut, herligt! I dag har ikke jeg noen sann store planer så. hva skal dere i dag?
Innlegget er skrevet av; Silje
nå har vi fått ny header av Mina .( trykk på navnet får å komme til bloggen ) Vi ble utrulig fornøyd med headeren, og siden vi fikk ny header så endret vi også på designet. Hva syns dere ? noen bilder vi tok i dag, noen som vill hjelpe oss med å lage header? :) send headeren på mail; siljo97@hotmail.com
woopwoop! da er det jaggu påskeferie, gu så digg! en uke ferie, arhh helt herlig. vi vet ikke helt hva vi skal i påskeferien enda, hva skal dere?
Johanne sin outfit;


Silje sin outfit : 


tycks?
Ha en fin påskeferie herlige folk! 

bildene er tatt av silje, tema er da sommer. likte du dem?
woopwoop! da er vi tilbake etter en uforventet blogg pause.. ikke helt sånn vi hadde forventet at denne bloggen skulle bli  til. Men er litt stress når du skal blogg på to blogger hver, hehe. men vi vurderer og satse fult på denne så tar vi puase på våres egne siden vi ikke blogger så mye der heller så da blir det bedre her. hva sier dere? kommer dere til å følge oss? 

litt sløft bilde av silje, men men, vi er glad i hverandre hehe 

hva syns du? vi syns hot ! 

ble http://nhphoto.blogg.no/! hun tar menge fine bilder og skriver bra. Vi likte bloggen hennes og ikke minst bildene. Så ta turen innom hennes blogg, du dør ikke så hvorfor ikke? vært inne på denne bloggen før? 
nå tenkte vi å ha ukensblogg her på bloggen, så bare kommenter i kommentarfeltet at du er med. Trekker den i måren ♥
hits